Kontakta oss på KFV Marknadsföring
Stationsplan 1, 641 45 Katrineholm
Telefon: Tryck här
E-post: info@kfvmarknadsforing.se

Evenemang

Inom affärsområdet arbetar bolaget med evenemang såsom mässor, workshops, temadagar, festivaler, företagshappenings och Get-togethers m.m. Bolaget medverkar i befintliga evenemang tillsammans med andra aktörer, är egen avsändare för event, producerar nya evenemang eller verkar som samordnande aktör för ett befintligt evenemang. Bolaget kan anlitas för marknadsföring och försäljning kopplat till ett evenemang samt för exempelvis projektledning. Bolaget samverkar med olika aktörer för evenemangsproduktion. Exempel på våra evenemang är Katrineholmsgalan och Nationaldraget.Aktuella evenemang:


Morgonsoffan, Safiren Katrineholm 3/2 2017
Missa inte Morgonsoffan med spännande gäster, aktuella ämnen och en massa mingel och nätverkande.
Gäster: Anders Borg (Sveriges Finansminister mellan 2006 och 2014), Magdalena Hartman (Vice VD på Sörmlands Sparbank) och Jimmy Eriksson (en av grundarna till Sellbag).
Anmäl dig till årets första soffa HÄR (anmälan är bindande)

Föreläsning Christina Stielli, Safiren Katrineholm 8/3 2017
Tycker du livet är jobbigt ibland? Bra, då är du helt normal!
Välkommen på en föreläsning om att bli sin bästa vän, klara gråa vardagar, ha roligare på jobbet och klara skiten i livet. Passar alla som jobbar, som inte jobbar, som är unga, gamla, glada, mindre glada, vältränade, otränade. Alla som ibland önskar att jobb och vardag var lite enklare. Ta med kollegorna, grannen, mannen, träningskompisarna, frun, sambon, kombon och farmor.
Missa inte årets mest inspirerande föreläsning och after work med prisbelönte Christina Stielli, känd från bland annat Tv4 Nyhetsmorgon.
Biljetter köps på Katrineholms Turistinformation, Stationsplan 1.
Pris: 375:-
Mer info hittar du HÄR

Morgonsoffan, Hedenlunda slott Flen 7/4
Missa inte Morgonsoffan med spännande gäster, aktuella ämnen och en massa mingel och nätverkande.
Mer info kommer.

KatrineholmsGalan, Safiren Katrineholm 8/4
En helkväll på Safiren med underhållning och prisutdelning.
Känner du någon som gör något alldeles extra för Katrineholm? Då är det dags att nominera hen till årets eldsjäl och ambassadör som ska hyllas på KatrineholmsGalan! Nomineringar med en kort motivering skickas till galan@kkuriren.se eller till Katrineholms-Kurirens postadress senast 5/2.
Mer info kommer.

Nationaldraget 6/6
En dag för hela familjen med diverse aktiviteter!
Mer info kommer.